KURS I SELVFORSVAR - FOR KVINNER OG MENN

91 70 50 20 post@defence4all.no

OM OSS

Defence4all – Kurs i selvforsvar AS ble opprettet av initiativtaker og eier Thomas W. Myhre (45 år).

Foreløpig vil Defence4ALL dekke undervisning/kursing i selvforsvar – både hjemme hos kunder og ute hos kunder – i hele Oslo og store deler av Akershus (fra august 2017 reiser vi også lengre strekninger – reiseutgifter dekkes av kunde).

Alle mennesker – uansett form, farge og alder – har rett til å få være i fred. Dette være seg i privat sfære (vold i hjemmet, trusler, partnervold), på vei til/fra arbeid, på arbeidsplassen (både som ansatt og privatperson) eller ute i samfunnet på vei til eller fra et punkt. Om det oppstår situasjoner hvor man ikke kan komme seg unna, og risikerer å bli et offer, mener vi at det nærmest er en menneskerett å kunne forsvare seg – dette mener vi å kunne tilby kunnskap om, også uten å nødvendigvis skade motstanderen under handlingen (om dette lar seg gjøre under situasjonen).

Angripere kan ofte være ruset, syke eller det er andre grunner til at det blir konflikt. Det aller viktigste er å overleve og klare seg selv, dertil må man tillegge det forsvar man mener er forsvarlig. Man kan allikevel altså velge å ta hensyn til angriperen og holde denne til hjelp kommer – om situasjonen og angrepet tillater dette.

Thomas har – bortsett fra en aktiv barne -og ungdomstid (fotball, basketball, håndball, ski) – forskjellig fartstid i boksing, judo, kick-boksing, jeet-kune do og jiu-jitsu. Sistnevnte har han bedrevet de siste 7 årene og har oppnådd graden 1. kyu – brunt belte. Thomas har også vært aktiv med styrearbeid i ideelle klubber og har stor interesse for det han driver med.

Thomas er under Svenska Jiujitsuforbundets instruktørutdanning og er hjelpetrener i Norges største judo og jiu-jitsu klubb NJJK. Han vil samtidig med kunnskapen til å lære bort, det brennende ønske om å lære bort og livserfaring lede interesserte til en tryggere hverdag ved hjelp av selvforsvar: med trening, trygghet, selvtillit, kunnskap og kompetanse som resultat.

(litt mer om Thomas på nettsidens hovedside)

Thomas og Defence4all har også støtte fra Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb (NJJK), Svenska Jiujitsuforbundet (SJF) og JiuJitsu Norge. Fra disse oppnår han egen trening, støtte/oppdatering på teknikker, tilgang på instruktører, videreutdanning som instruktør, veiledning til kurser og mye, mye mer (adresser til disse finnes i fanen SAMARBEIDE på nettsiden).