KURS I SELVFORSVAR - FOR KVINNER OG MENN

91 70 50 20 post@defence4all.no

DEFENCE4ALL PÅ GOD MORGEN NORGE!

 

DEFENCE4ALL PÅ GOD MORGEN, NORGE!

Tirsdag 21. november var vi invitert til direktesending på TV2, nærmere bestemt til God Morgen Norge.

Vi har – som kanskje noen av dere har fått med dere – samarbeidet med måneds bladet ShapeUp som utgis av Egmont Publishing i Norge. Denne gangen hadde instruktør Thomas sjefredaktør i bladet Hanna Sundquist som ivrig elev: en hel dag med teknikker som Hanna jobbet hardt med og utførte særdeles bra. Samtidig med dette viste hun god innsikt i hva selvforsvar innebærer, prinsippene i teknikkene og kunnskap om forhåndsregler – så vi kan alle si at hun imponerte stort.

(se også om ønskelig «Defence4ALL på ShapeUp Convention 2017 – Bislett Stadion» her)

Bakgrunnen for vår opptreden på God Morgen Norge var å belyse den utryggheten mange jenter føler når de er ute og trener alene, spesielt nå i høstmørket. Dette har ShapeUp fokusert på denne høsten og dere kan også lese mer om dette på deres egne Facebooksider.

På direktesendt TV klarte vi sånn noenlunde å beholde roen, samtidig som Hanna forklarte litt om sin frykt, hva hun har lært av oss og hvordan opplæringen gikk. Selv fikk vi forklare noen teknikker som gikk over skjermen og også forklart hva som er viktig med selvforsvar og hvordan dette bør trenes og hvorfor.

Dere kan om ønskelig se hele reportasjen i sin helhet på TV2 sine nettsider; her. Vi har også lagt ved noen faksimiler fra november utgaven av ShapeUp under dette innlegget. Samtidig med all fotograferingen ble alle teknikkene filmet i sin helhet og fotograf Rasmus Kongsøre produserte en flott video med noen undertekster som også kan suppleres med forklaringene fra artikkelen i bladet. Om dere finner dette interessant og spennende, kan denne 2 minutter lange videoen spilles direkte av her fra vår nettside (www.defence4all.no).

For dere som er interessert i å trygge dere selv, lære litt mer om selvforsvar, er nysgjerrig på teknikker og teori – eller bare lurer på noe – bør dere titte litt ekstra på våre nettsider.

Neste måned vil vi skrive et innlegg om selvforsvar og arbeidsliv: etter at den nye Arbeidsmiljøloven kom i år, vil alle arbeidstakere ha flere rettigheter når det gjelder trygghet på arbeidsplassen – følg med!

Faksimile fra ShapeUp 11/2017 – fotograf er Rasmus Kongsøre
Faksimile fra ShapeUp 11/2017 – fotograf er Rasmus Kongsøre
Faksimile fra ShapeUp 11/2017 – fotograf er Rasmus Kongsøre
Faksimile fra ShapeUp 11/2017 – fotograf er Rasmus Kongsøre
Faksimile fra ShapeUp 11/2017 – fotograf er Rasmus Kongsøre

Legg igjen en kommentar